Резултати од барањето

 1. boogeyman

  Евро 2012 - албум со самолепливи сликички

  пошто го поставив прашањето во погрешна тема, еве наменски отворам тема за размена на сликички: има некој што собира сликици Еуро 2012 од Панини? Само што почна, ај да присобереме нешто дупликати па да се организираме за размена!
 2. boogeyman

  Домашно вино (црвено, бело, розе)

  Ја отворам темава со цел да споделиме мислења и искуства за процесот на правење домашно вино. Ова е период на гроздобер, и верувам дека барем некој од вас дома правите домашно вино. Јас оваа година прв пак ќе правам. Верувам дека има и други што сакаат да навлезат во тајните на правење домашно...
 3. boogeyman

  Хакнат www.netpress.com.mk

  Хакнат е веб-порталот на новинската агенција Нетпрес.
 4. boogeyman

  Чистење на 35мм негативи

  Пред некое време земав флетбед филм скенер и сакам сите негативи што ги имам да ги дигитализирам. Арно ама еден дел од нив не биле складирани како што треба и имаат прашина и дамки, така да морам прво да ги исчистам пред да ги работам. Дали некој од вас има искуство со чистење на негативи, знам...
 5. boogeyman

  Катанец си отиде, според вас кој од домашните стручњаци треба да го наследи?

  Денес Катанец и официјално ја напушти селекторската функција. Очекуваме дека деновиве што следат ќе биде објавено кој ќе го наследи на селекторскато место. Според вас, кој од наведените домашни тренери е има капацитет да го замени јанезот на селекторска функција.
 6. boogeyman

  Како да се решат проблемите на балканот

  Не знам дали предходно е постирана слична тема. Сепак се решив да ја отворам темава со цел да ги видиме мислењата на членовите за тоа КАКО МОЖЕ ДА СЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА БАЛКАНОТ! Кажете ја вашата формула! Нато, ЕУ, Балканска Федерација, Статус Кво.... кои се вашите опции и размислувања?
 7. boogeyman

  Софтвер за во фирма

  дали некој од вас знае добра програма за правење фактури, про-фактури, испратници, понуди... значи не правам муабет за ексел, ворд... туку за специјализиран софтвер за правење на овие документи.
На врв Bottom