Резултати од барањето

 1. Polnoletniot

  Закинтос

  Дали има автобуси од Лаганас до Занте, доколку ги има до колку часот може да се прошета... Ви благодарам
 2. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со микробранова
 3. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со жежок бокал
 4. Polnoletniot

  Instagram (официјална тема)

  Фала многу ќе пробам.
 5. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со железна пара
 6. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со фризби :)
 7. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со дигитрон
 8. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со буфер
 9. Polnoletniot

  ХИВ/СИДА

  Денес голем дел од младите не се запознаени што точно е ХИВ-СИДА, не знаат како се пренесува што всушност претставува, недоволнада едукација во училиштата една од тие причини. Анонимните анкетни тестови кои ги решавале учениците од 1 и 4 година средно, покажале многу слаб резултат повеќе од 80%...
 10. Polnoletniot

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  1. имај баба 2. заклучи ја в подрум 3. земај и ја пензијата 4. профит
 11. Polnoletniot

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Дали некој чува бернандинец и го продава или знае некој што продава и колку би ме чинело ?
 12. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со табла расипани јајца
 13. Polnoletniot

  Новогодишни понуди за дочек на 2016

  Пнаира некој да оди Будва за Нова година ?
 14. Polnoletniot

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Каде можам да најдам,но да биди за мобилен и колку пари би било ?
 15. Polnoletniot

  Будва

  Дали некој оваа година би одел за Нова година Будва ?
 16. Polnoletniot

  Најисплатливи работи за кои не ти е потребен факултет

  Денес сите го земаат факултетот со пари ретки се тие што се трудат,ако имаш пари и партиска книшка не ти треба знаење ќе те пикнат негде. Има и луѓе што сега на 25-30 години го доземаат средното и истата диплома и сведителство го имаат како редовен ученик кој оди секој ден во училиште, потоа се...
 17. Polnoletniot

  Секакви рецепти

  Роловано месо. -Мелено месо 1кг -Свинско месо танко исечено 2кг -Сланина танко сечена 300-400гр -Печурки 300гр -Мрсен кашкавал 300гр Најпрво сланината со меленото месо поставетеги на работната маса растегнати спремни за роловање,потоа меленото месо нанесетего над свинското месо добро танко...
 18. Polnoletniot

  Што НЕ би пробале - купиле повторно?

  Месен нарезак во животов повеќе не сакам ни да помирисам а не да каснам,беше расипан долниот дел кој го приметив од кога пробав ми се гадии да го погледнам во супер маркет. Не ви препорачувам да купувате.
 19. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со патиката на Леброн Џејмс
 20. Polnoletniot

  Фрли по членот над тебе со...

  Со тракторска гума
На врв Bottom