Резултати од барањето

 1. Wolver1nE

  Кој е Бог?

  Пред да почнете каква и да е дискусија прочитајте се што напишав, во спротивно не коментирајте. Зошто сум доста сигурен дека незнаете повеќе од ова што го напишав во прашањето Кој е Бог. Единствено оној поглед на свет во кој е присутна мислата за Бога, идејата за Бога, верата во Бога – може да...
 2. Wolver1nE

  BackTrack

  BackTrack - Worlds finest security distro Кажува самиот наслов, BackTrack e линукс дистрибуција направена од мешавина на две линукс распределби за пенетрирање Auditor и Whax. BackTrack овозможува пенетрирачка околина која се бутира од CD, USB или мрежно(PXE). Алатките се наместени по...
 3. Wolver1nE

  Вашиот config.cfg во CS

  Ајде покажете што конфиг имате, после и ја ќе покажам :)...
На врв Bottom