Резултати од барањето

 1. 'DIABLO'

  Стар Турски Јазик

  Здраво, дали има некој на форумот што знае да преведе некој документи од стар турски јазик, или барем дали знаете некој во Македонија ќе може да го преведе тој документ, се работи за тапија од Отоманската Империја (брем јас така мислам)
 2. 'DIABLO'

  Wish

  Случајно наидов на страницата и некако многу нереални цени има, у смисол на многу ниски цени. Еве порачав неколку работи и очекувам да стигнат. -Имате ли вие порачувано, некои искуства?
 3. 'DIABLO'

  Проблем со Windows

  Можеби темата не е за овде ама ајде.. Имам проблем со инсталација на Windows, инсталирам го со USB ама има проблем некој. Доле на сликата е покажано.. Можно ли е Хард Дискот да е мртов?
 4. 'DIABLO'

  Барање работи со детектори за метал - злато

  дали некој го има ова хоби да пронајдува закопани или изгубени работи со детектори за метал.. Мене искрено многу ми се допагја ова хоби, ама немам финансии да си купам детектор за метал, гледам по 400/500 евра се :)
 5. 'DIABLO'

  Собирај поени и замени ги за награда

  Уште една добра страна за собирање поени, кои потоа можете да ги замените за награди е GOKANO. Страната функционира на тој начин што еднаш дневно одете на сајтот, потполнувате една анкета и заработувате поени. Поените можете да ги замените за награда. Страницата стварно ги праќа наградите, еве...
 6. 'DIABLO'

  Заработка преку Facebook

  Чачкајки по интернет најдов дека можело да се заработува преку Facebook, односно преку фан страните. Имате ли искуство со ова? Дајте мислење
 7. 'DIABLO'

  OnLine заработка | страница која стварно ви исплаќа

  Пред неколку дена најдов една страна на интернет на која со многу малку труд и време, можете да заработете солидна сума на пари. Страна се вика GrabPoints.com Сушнината е во тоа што кликате на мали реклами / гледате YouTube видеа, или потполнувате анонимни анкети, полесно здравје. Ептен е лесно...
На врв Bottom