Резултати од барањето

  1. nasquez23

    Проблем во Ворд

    Може ли некој да ми помогне, као шо се гледа имам една слика ставено у ворд а кд идам да претворам у пдф ми се појавуват две, за ворд 365 се работе.
  2. nasquez23

    Закон за увезување на автомобили

    Сакам да прашам, дали стварно после Нова година стапува закон за кој шо ќе биде дозволено увезување на коли само од Еуро 5 и Еуро 6?
На врв Bottom