Резултати од барањето

 1. T

  WC3 Patch 1.24

  Слушнав дека излегол нов пач. Ако има некој директен линк за download нека пастира.
 2. T

  Најдобриот тим во DotA

  Според вас, кој е најдобриот тим во Светот на DotA? Јас подоцна ќе пишам, мада не знам ни еден тим вака што е меѓу најмоќните тимвои во Светот.:)
 3. T

  Оценете го потписот на членот над вас.

  Самиот наслов кажува. Оценки од 1 до 10.:)
 4. T

  Пржено, печено или варено?

  Варено, пржено или печено, што најмногу сакате? Какви јадења сакате од тие три? Јас зависи кога како, а најмногу сакам пржено.
 5. T

  Оцени го тајтлот на членот над тебе

  Па ајде, да се оценуваме кој тајтл за колку заслужува...:) Оценките се од 1 до 10.
На врв Bottom