Резултати од барањето

 1. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ja znam deka dedomi sluzel vojska vo bugarija ama nema nikakvi dokumenti, kako bi mozel da izvadam potvrda imam podatoci od nego se.
 2. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  До кој месец влегуваат од задолжителна во финална? Интервју 11.2018 конзулски пат.
 3. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Одговор на твоето питанце. Ме боли паченцето и за јазикот и за државата кока не стори ништо 40 год за мене поздрав
 4. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Некој да е запознаен со привремена бугарска лична карта нека пише во ПП, да не зафаќаме тука простор.
 5. Protokol

  Хомосексуалност (општо)

  Батка треба воен рок и лојалност кон државата а цепење шипаци и да спиеш со едно око дали ке фатиш сида ..... нрзнам која цел е но.... ппдобра е опција е да ви се додели пасош и да ве нема
 6. Protokol

  Хомосексуалност (општо)

  Фармација ќе има корист само трпајте во газојне, курот ме заболе за педерине.
 7. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кога ке ти се смени во задолжителна, сметај уште 16 месеци ( најмалку ) до положително и од положително 6 месеци најмалку ( нека не ме разубедува никој дека не е така) позз.
 8. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Една преписка што ја следам е од 4.2018 г на задолжително, ако оди по тој терк ке земам пасош во 2027 хахахах
 9. Protokol

  Хомосексуалност (општо)

  Ocite sirokosupac, ocite Pozz
 10. Protokol

  Хомосексуалност (општо)

  Ти си болен кој мислиш на кур цел ден, нема фајде од вас ај не ме замарај гниди кои ќе го ебете наталитетот до даска.
 11. Protokol

  Хомосексуалност (општо)

  Заборавив да напоменам пардон, посебен душевен проблем.
 12. Protokol

  Хомосексуалност (општо)

  Што им замерате на хомосексуалците тие се душевно болни остајте ги луѓево, може секој да се роди со деформитет. но исто така и треба да се лечат, најефикасен е еутаназија.
 13. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  За вториот незнам но Никола е претседател на бизнис заедницата, бтами имаше прпблем пред 4 год. Никој не сакаше да му посредува човекот му ветуваше дека че поминат документите иако беа комлицирани, веќе една година има пасош и е во Германија така да без тропање глупости.
 14. Protokol

  Исчезнати лица

  Кои експерти на форумот брееее све курац до курца!!! изгледа сакате да има канал воЖивои да гледате како апси мвр? премногу гледате амерички серии на Сител олабавете малку. И да не бидам премногу патетичен но, мора да има повод за сето оваа. но и не било решение да го убијат.
 15. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Патолошки морони, наместо да јадете говна посветете се на семејството. Прочитајте има-нема указ и ајт у пизду матер. Кој има да праша нека праша ако сакате одговорете му ако не па у пизду матер.
 16. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Другар правел интервју пред 5 дена згрепил кпга набројувал со кого граничи бугарија дали ке има прпблем друго се тип топ?
 17. Protokol

  Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

  Кога коса ќе почне да паѓа и жена да оди по швалери сопирање нема.
 18. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Другари, сите ние сакаме да станеме бугари и крај.Лично мене не ми се допаѓа но ситуацијава е таква. И секој што поднел ако добие државјанство станува бугарин. Е сега колку сме во душа бугари тоа не е ни битно но е факт и мора да се помириме.Еве јас не сум деклариран ниту како Македонец но...
 19. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Isto od mart na zadolzitelna, no dali ima nekoj lani da bil na intervju vo konzulat Januar-Februar , i da ima polozitelno ? Barem da znaeme so kakvo tempo odi.
На врв Bottom