Резултати од барањето

 1. Knoppix

  Вознемирување, закани по телефон

  Иста ситуација...
 2. Knoppix

  Вознемирување, закани по телефон

  Прашањето е какви се казните, што треба да се прави ако некој константно ве вознемирува преку телефон. Во мојот случај нон-стоп ми вртат и ме вознемируваат и кога ги блокирав скриените броеви почнаа и без скрен до сега имам 7 блокирано и не се откажуваат. Дали може да се пушти некоја тужба...
 3. Knoppix

  Дали е можно сам да се одјавиш од фирмата каде што си вработен?

  Седи си дома додека не те одјави и на крај преку адвокат барај си ги платите. Што ќе идеш да се мачиш ако можеш нешто без да си регистриран екстра си работи. После он нека докажува дали си бил на работа и зошто ако не си бил не ти врачил отказ.
 4. Knoppix

  колку години сте разлика со партнер/ка ?

  5 години. Се океј, некад се приметуе али зависи у која доба на годините.
 5. Knoppix

  Нови возачки дозволи

  За колку време отприлика најбрзо може да се добие возачка дозвола за Б категорија. Вклучително со сите часови, полагања, тестови на време завршено итн...
 6. Knoppix

  Крадци на рецепти!

  Збориш за тајни рецепти?
 7. Knoppix

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  Абе таму ќе биде али со мајка и' разбираш хахахаха :pos:
 8. Knoppix

  Добитници на лотарија за САД

  Ај не сери, на колку американци им ги украдоа картички, испразнија сметки од вакви мејлови.
 9. Knoppix

  Како да префрлам пари на сметка

  НЕ! Што ги боли таквото за твоите пари, што сакаш ќе правиш.
 10. Knoppix

  Како да префрлам пари на сметка

  Можеш и без лична карта само напиши матичен број на уплатница (ако парите не се на твојата сметка туку кеш). Јас така праќав пред некој ден токму во ХалкБанка. Во краен случај ако парите се во кеш, замоли некој ќе ги прати место тебе.
 11. Knoppix

  Рекламирање на Фејсбук

  Кај адвокат да нашише тужба. Не знам за која сума на пари се работи, ти сам процени дали се исплати. Влечење по судови, авокати, али на крај ќе ти биде исплатена оштета. Не знам дали вреди, ако е некоја мала сума (до 300 евра) не вреди да се замараш. Едина добра опција е да го уплашите со некој...
 12. Knoppix

  Рекламирање на Фејсбук

  Можеш да го пријавиш, да. Разговорот помеѓу вас на месинџер исто така може да се земе во обзир. Исто така, би било добро да имаш сведок кој ќе потврди дека си му ги давал парите.
 13. Knoppix

  Секунди до катастрофата (документарен серијал)

  Наратор, Валентин Николоски.
 14. Knoppix

  Секунди до катастрофата (документарен серијал)

  Интересен серијал, добро обработен од Сител.
 15. Knoppix

  Estelle продавница

  Шиптaри ја држат, а они се бели мечки додека е црпнатиот муртински изрод на власт затоа и ова е можно.
 16. Knoppix

  Концерт - Лозано (Влатко Лозаноски)

  Собери ме мене.
 17. Knoppix

  Mi treba pomosh za ime na nova firma

  Јоцо, има ли некое слободно работно место во фирмата?
 18. Knoppix

  Mi treba pomosh za ime na nova firma

  Jocco Mehanic
 19. Knoppix

  Концерт - Лозано (Влатко Лозаноски)

  Од ова си патиме!!!
На врв Bottom