Резултати од барањето

 1. Hey Arnold

  Зошто сте сами?

  Релевантно:
 2. Hey Arnold

  Дежурна Ординација! #2

  @bijons Го разбирам @bijons Прашањето ми беше што може да значи, дали има причина за грижи, бидејќи кај нормални луѓе според америчките стандарди треба да е под 0.05 ng/ml. 0.1-0.4 го сметаат за можни проблеми со срцето, додека вредност над 0.4 треба да биде суспектен акутен миокарден инфаркт...
 3. Hey Arnold

  Дежурна Ординација! #2

  @bijons Ниво на тропонин од 0.3 ng/ml укажува ли на нешто или пак е сосем нормална вредност?
 4. Hey Arnold

  Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

  Кардиолошки преглед најповеќе каде би препорачале од приватниве- Систина, Жан Митрев, Неуромедика. Мислам од аспект на експертиза, каде се најдобри докторите? @bijons
 5. Hey Arnold

  Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

  Добар кардиолог по приваатниве(Систина,Неуромедика, кај Жан Митрев). Додуше не мора да е од една од овие трите, само да е приватен.
 6. Hey Arnold

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  Затоа животно искуство има членот со 20 000 постови на форум, кој е константно онлајн на Кајгана. :rolleyes:
 7. Hey Arnold

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  @Jordanco djani 1 Може да слушаш милион мислења на темата, ама лично мој совет. Еве каде лежи проблемот. Без разлика какви и биле намерите, јас по твојот начин на пишување заклучувам дека ти имаш релативно слабо искуство. А она има повеќе од богато. И плус има дете. Ти можеби гледаш на работите...
 8. Hey Arnold

  Дежурна Ординација! #2

  Дали на записот има нешто абнормално? Некој од медицинарите на форумот, што се разбираат повеќе? @bijons @AlternativeF @Kadaif
 9. Hey Arnold

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  Во кој смисол пациенти со детско однесување? Гледај, мал совет околу болдираното. Нормално е секое машко да се лути ако е одбиено од првпат. Сите ние и мажи и жени мислиме дека сме the shit, особено кога сме млади, егото работи со максимален капацитет. Ако веќе одбиваш некој, мора да му дадеш...
 10. Hey Arnold

  UEFA Champions League 2018/19

 11. Hey Arnold

  Дали сексот е преувеличен

 12. Hey Arnold

  Американски фудбал - NFL лига

  Како нервира овој гласот на репортерката. :sick:
 13. Hey Arnold

  Американски фудбал - NFL лига

  Еделман е МВП по мене.
 14. Hey Arnold

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

  Мислам дека после скоро 4 години, ќе пукне тиквата, но не по моја заслуга. За жал, еден од двајцата има слаб карактер очигледно. А реално мислев дека може да има нешто сериозно... :unsure:
 15. Hey Arnold

  Светско Првенство - Главна Фаза + натпревари за пласман

  Ние во ракомет отсекогаш сме биле choke-ери . Не знам, за што се работи, дали едноставно имаме слаб карактер, не се научени играчите да се носат со притисок или нз. Или па едноставно толку се силите. Европското 2012 во Србија, буквално секој од натпреварите кој ги изигравме, победата ни беше в...
 16. Hey Arnold

  Што сметате дека е тоа ?

 17. Hey Arnold

  Светско Првенство - Главна Фаза + натпревари за пласман

  Реално, единствената шанса за на ОИ, ја прокоцкавме со Тунис пред 2.5 години.
 18. Hey Arnold

  Ваша реакција и помош

  Има боља опција од тебе.
 19. Hey Arnold

  Група Ц(DEN,NOR,AUT,TUN,CHI,KSA)-Хернинг

  Хансен како им го начука на Норвежаните. 13 гола за 40 минути.
На врв Bottom