Резултати од барањето

  1. H

    Совет околу поднесување на тужба

    Добра вечер, Воопшто не сум упатен во овие работи па сакам искрени и добри совети. На сметка ми стигна +500 денари од вообичаената претплата за телефон. Гледам на сметката дека за тие 500 денари се всушност од некакви посебни настани (така пишуваше). Прочепкав во телефонот, и забележав порака...
На врв Bottom