Резултати од барањето

  1. T

    Општи вело муабети, прашања, совети

    Здраво. Ми треба препорака за велосипед за околу 400 euro крајна горна граница, погоре не би одел. Дали може да се најде за таа цена солиден велосипед? Дали истиот би вклучувал дискови и хидраулични кочници, амортизери? Дали исто имате посебна препорака на бренд на велосипеди (KROSS, Viper...
На врв Bottom