Резултати од барањето

 1. #samurai#

  Општо: Помош околу Linux

  Кој знај што може да е. Цела процедура дали е запазена, дипенденсиз и други тракатанци, да си пробаш кај познаник ако има Љинукс, што не ми се верува, јас сум 98% на прозори 10, немам идеа што да ти предложам :/
 2. #samurai#

  Општо: Помош околу Linux

  Јас па си мислев не можеш минт да исталнеш:pos: Ај пробај кај "username" (без наводници) пиши го твоето корисничко име (dastan или кое, ти си знаеш) пошто нели не си "username" на linux mint...
 3. #samurai#

  Општо: Помош околу Linux

  Опиши што точно правиш, до каде оди процедурата и кај заглавува.
 4. #samurai#

  Chernobyl

  Настанот низ призмата на еден 15 годишник во Киев...
 5. #samurai#

  Chernobyl

  :kafence: На кој му се читка повеќе... https://www.reddit.com/r/chernobyl/comments/buqffm/i_tried_my_best_to_translate_the_legasov_tape_1
 6. #samurai#

  Chernobyl

  Ајмо на екскурзија! :вонзем: :P
 7. #samurai#

  Chernobyl

  Damn Chernobyl subreddit is freakin' lit... :oleee: Од се по нешто, скролање до бескрај.
 8. #samurai#

  Chernobyl

  https://www.reddit.com/r/todayilearned/comments/9pv1cd/til_out_of_the_3_volunteers_who_went_in_1986_on_a [emoji57]
 9. #samurai#

  Chernobyl

  На кој му се скрола :P Почетокот на Чернобил низ фотографии: https://imgur.com/a/V4cZT
 10. #samurai#

  Chernobyl

  @Marick14 Гледај море па ти хахахахаха како да ќе те разочара ако нешто скршнале од официјалните случувања, па и затоа е поинтересна него фикција. На интернет куп информации, од повеќе истражување нема зијан.
 11. #samurai#

  Chernobyl

  Шведска го пречекала облакот со црвен тепих... https://www.thelocal.se/20070504/7200 https://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/contentassets/66f4f029351d4baea989543f24414795/198612-chernobyl---its-impact-on-sweden
 12. #samurai#

  Chernobyl

  Како мал се сеќавам на видео инсерти од миење на зеленчук под силен млаз вода, посебно на салатата, марула ли беше, нешто зелено... Дали беа предупредувања и препораки или сеќавања од настанот преку видео инсерти пуштани по ТВ, не сум сигурен, роден 85та, најверојатно сум го преспал настанот...
 13. #samurai#

  Chernobyl

  Шведска беше прва која ја разоткри целава фрка, инаку ќе си ќутеше СССР уште долго време.
 14. #samurai#

  Chernobyl

  После толку години, во болницата, облеката од првите изложени на јонизирачката радијација...
 15. #samurai#

  Chernobyl

  Занимација: http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/radevents/index.html :kafence:
 16. #samurai#

  Chernobyl

  Прва Епизода, се собрале луѓенцана на мостот и си гледаат...
 17. #samurai#

  Фото хумор и интересни фотки!

  :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: sourse: https://www.reddit.com/r/WTF/comments/ac5otw/outside_my_dorm_bathrooms
 18. #samurai#

  Аliexpress (официјална тема)

  Нема потреба апликацијата сама да прави апдејт, само ќе ти троши батерија повеќе. Не секогаш ќе повлече податоци автоматски, нема да се погоди времето, системот може да е паднат, конекција може да изгуби... Еднаш на ден или 2 навечер напрај рифреш, па со искуство ќе знаеш и кога да очекуваш нови...
 19. #samurai#

  Аliexpress (официјална тема)

  ^Абе истите информации ги добиваш во апликацијата само треба да ја ажурираш на време и секој ден барем еднаш да проверуваш. Како изгледа тебе ќе ти дојде пратката на врата, а ти еднаш дали си проверил до каде е целава работа. [emoji38]
 20. #samurai#

  Аliexpress (официјална тема)

  Поради нестандардни тракинг броеви навидум изгледа дека не ги објавуваат пратките во системот. За нестандардни тракинг броеви на пратките лепат друг тракинг број и по тој бр. раководат со пратките во МК. Би требало да го внесат во евиденција, покрај новиот тракинг бр. и тој нестандардниот, за да...
На врв Bottom