Резултати од барањето

 1. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  https://www.mvr.bg/opp/%d0%b0%d0%b4%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3%d0%b8/%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%87%d0%b8/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1...
 2. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Претпоставувам дека не од добро се очајни лугето. Ако му е ставен ножот на г'рлото образно кажано ,нема шо да напрај човекот,ке бара подобар живот на билокој начин.
 3. hurley

  Општи дискусии за ТВ серии

  LA CASA DE PAPEL https://www.youtube.com/watch?v=TFJwUwnShnA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2EWihZKE2VT8KkNMTYbfWGCPdlGHkFFt351McaLSmP_U-qkf9FR-7611U Нова сезона...огин.
 4. hurley

  Дали би војувале за нашата земја ?

  Гуг'л транслејт те подвежда. Не се пише така;)
 5. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Абе Пепи,после целата мака ти фалат светулките? Стварно ?
 6. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Пепи, 30 дена е максималнија срок,но ако нема преголема гужва за вадене нормално за 15-20 си готов.
 7. hurley

  Пиво

  Да додадам Bohemia Regent ,Kozel и Bernard Ургуелот мораш да го пробаш обавезно.
 8. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  со срека Пепи ! Кога ке се снајдеш по европата напиши овде една реченица
 9. hurley

  Енергетски пијалоци

  Ма немојте бе,луге! Губре е ова и премногу штети здравето.
 10. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Нај- добре иди в министерството и питај на мјасто кое как е. По разните посолства само си губиш времето и ште те об'ркат оште повече. Поздрави.
 11. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Браво бе Пепи. Честито и с'с здраве да си го ползваш. Изначека се еј;) оште ведн'ж поздрави и успех.
 12. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  По-рано от 07.05 не чекајте ништо,празниците почнаха.
 13. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  С'единението прави силата :bravobe:
 14. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  26.04 27.04 28.94 29.04 01.05 06.05 Почивни дни
 15. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  со ова окупација нема ни да добиете :sneaky:
 16. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  За документите си прав, но мислја, че се работи за трудов договор, којто сам по себе си е различен от гражданскијат.Поздрав
 17. hurley

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Честито, луд Крис! Успех по Европата(y)
 18. hurley

  Која марка цигари пушите?

  Моментално се обидувам да ги откажам цигариве и пушам тоа електронска творевина, па ке видиме до кај ке го дотерам https://esmoker.bg/product/3333/aspire-cobble-aio-700mah-cheren-mramor.html
На врв Bottom