Резултати од барањето

  1. џаџе

    Промена на лична карта

    Сакам да извршам промена на лична карта. Досегашната ми е на прилепска адреса и истекува за 2 месеци. Сакам да извадам лична карта со адреса во Скопје, поточно Карпош. Знам дека ми се потребни документ на одјава од Прилеп, молба и барање за лична карта и имотен лист. Е сега прашањето ми е, каде...
  2. џаџе

    Превоз до Минхен

    Дечки, кој има предходно патувано до Минхен, ако можи да напиши како е најефтино да се патува, било дали е агенција или слично.
На врв Bottom