Резултати од барањето

 1. B

  Помош за Извршител.

  Александар сигурен си за ова на рати? Дека ми бара 4680 денари да им платам плус пак да платам 1000 денари тоа се 5680 денари што не се малце пари а и не сум вработен така да ако може на рати би средил некако од еднаш кај да и ги најдам парите... Малце глупости е ова.
 2. B

  Помош за Извршител.

  Денеска бев во пошта да се распрашам за извештај да ми дадат што сум уплатил секако тоа е невозможно но тој шефот на поштата ми рече ај да пробам да најдам зема бара а од кај да знам датум точно пишува 1 месец цел кога пишува дека ми е дојдена и кога сум уплатил вика има 4000 ми треба 4-5 дена...
 3. B

  Кој филм последен сте го гледале

  Јас вчера го гледав филмот Bad Boys 1 :D
 4. B

  Помош за Извршител.

  Ај вака едно прашање, во 2011 ми имаа пишано казна потоа ја уплатив казната после 1ипол год или нешто така ми дојде да уплатам некој трошоци од 1000 денари отидов и тие ги уплатив па по потреба отидов и во Пролече да приложам и тоа за секој случај, сега ми доаѓа од извршител после 3-4 години ми...
 5. B

  Извршителите тропаат на врата за сметки стари и по 15 години

  Ај вака едно прашање, во 2011 ми имаа пишано казна потоа ја уплатив казната после 1ипол год или нешто така ми дојде да уплатам некој трошоци од 1000 денари отидов и тие ги уплатив па по потреба отидов и во Пролече да приложам и тоа за секој случај, сега ми доаѓа од извршител после 3-4 години ми...
На врв Bottom