Резултати од барањето

 1. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Алиекспрес земав не сум задоволен го платив 10 евра.Ке појдам да видам.
 2. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Кола немам,ама точак имамМТБ IDEAL.
 3. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Поздрав Бајкери Сакам да земам задно светло,препорачајте до 2000ден.
 4. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  За асфалт и земјен пат
 5. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Кажете добра гума 29 МТБ / 2,10 / 2,20 / 2,30
 6. P

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Здраво.Ако може линк за гледање аренаспорт 1,2,3,4,5
 7. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Мала помош, ми треба добар сервисер за тркала(бандасите) се малце криви,ми треба препорака некој добар.
 8. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Каде може да најдам КМС Х8 ланец.
 9. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Јас користев (MUC-OFF BIO DRY LUBE) и не сум баш задоволен.При секое возење го мачкав ,но над 50 км почнува силно да се слуша ланецот.
 10. P

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Што уље користите.
 11. P

  Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддрашка !

  Каде може да најдам батерија за Redmi 4 Pro (Prime).Прашав во mi-store.mk нема.
 12. P

  Vip Net кабелски Интернет (Blizoo/Cabletel) - генерална дискусија

  Гледна точка нај исплатливо тие оптика. Доксис: Нод од 18 илјади па нагоре,зависи од перфоманси троши 120w на 1 сат.Засилувач на сигнал на секој 4 бандери за да биде добар сигнал од 5 илјади па нагоре.Кабел RG11 10 илјади па нагоре (дали е бакар или мешан).RG6 6 илјади па...
 13. P

  Vip Net кабелски Интернет (Blizoo/Cabletel) - генерална дискусија

  А1 Телеком ке нуди оптика до дома.Доксис официално ке се гаси за неколку години.
 14. P

  ТЕЛЕКАБЕЛ СТАНУВА ЧЕТВРТ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР!

  Вибер уште не може да активира.
 15. P

  Vip Net кабелски Интернет (Blizoo/Cabletel) - генерална дискусија

  Сигналот е добар во нормална граница.Јависе на виповци да проверат да ли има загуби на пакет.
 16. P

  Vip Net кабелски Интернет (Blizoo/Cabletel) - генерална дискусија

  Кој дел од Скопје живееш.Види го сигналот TC7200 пратими слика.
 17. P

  Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Да нема дилеми многу дали ќе има VDSL секој корисник.VDSL работи до 1,5 km одалеченос од централата(Сите што се блиску до централа вејќе се на VDSL),се што е над 1.6 km си остануваат на ADSL.
 18. P

  Vip Net кабелски Интернет (Blizoo/Cabletel) - генерална дискусија

  Cisco EPC2425(За интернет и телефон),EPC2202(Фиксен телефон),EPC2203(Фиксен телефон) (DOCSIS 2.0)и Cisco EPC3208 (DOCSIS 3.0) (За интернет и телефон) По нова метода на ВИП.
 19. P

  Vip Net кабелски Интернет (Blizoo/Cabletel) - генерална дискусија

  Над 29 мб следи Technicolor TC 7200 со вградено WiFi.Под 29 мб следи cisco со вградено WiFi или обичен.
На врв Bottom