Резултати од барањето

 1. annaja01

  Долгорочни проблеми со констипација (запек)

  Земи кефир, пиј
 2. annaja01

  Сонови, толкување на сонови

  Соновникот мој,вели вака,Гром- ненадејна вест,гром со молњи,биди навистина внимателен
 3. annaja01

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Одговараше на договорени прашања,како и секогаш. Преку новинаркава ќе испорача желби,кој да биде претседател! Се каам што го видов и тој мал дел од итервјуто! Како расипана плоча!
 4. annaja01

  Директор и вработена

  Фалбаџија!
 5. annaja01

  Директор и вработена

  Мене ова ми личи,како некој шегобиец да го измислил....така од чиста мира,колку да види до кај може да оди фантазијата,човекова! Или,фали ме усто ќе те чепам,бегајте нозе ќе ве прскам!
 6. annaja01

  Втор брак на вдовец/вдовица?

  Незнам на колку години ќе заминам јас или мојот партнер,ама сигурна сум дека нема да се премажам, а нити сакам мојот сакан да се прежени. Млади да,ама по возрасни сум многу против. А и сигурна сум дека вториот брак после смртта,нема да биде среќен/а.
 7. annaja01

  МРТВ - Македонска радио телевизија

  Ни ти гледав,ни ти ќе гледам МРТВ!
 8. annaja01

  1TV.mk (национална и интернет телевизија)

  Па спрема другите тв.не беа ништо полоши;)
 9. annaja01

  Како да подигнам кредит?

  Ни роднини ни пријатели помагаат....такво време дојде....многу тешко,за жал:(
 10. annaja01

  Долгорочни проблеми со констипација (запек)

  Прашањето е застарено,ама ќе ти кажам,ќефир можеш да на најдеш во поголемите маркети,а има зрнца од кој се прави ќефир во домашни услови.Може со вода или со млеко. Викаат домашниот е поквалитетен.На фејс.има некој што поклонува зрнца,тоа не се продавало.
 11. annaja01

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Не можам да си го најдам договорот. Тамо ми викаат,договорот е стар и не е во опција.....од 2015год.или 2014год. не сум сигурна. Мене до февруар ми важи:(
 12. annaja01

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Колку предвреме,може да се раскине договорот со Телеком?
 13. annaja01

  Какво сирење јадете?

  Стварно не знаеме, ни што јадеме, ни што пиеме:(
 14. annaja01

  Книготека - Онлајн библиотека

  Супер е.Ја прочитав Ања:)
 15. annaja01

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  А кој е најевтиниот пакет со кабловска?
 16. annaja01

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Во Телеком има некој пакет без фиксен телефон? Фиксниот телефон џабе го плаќам:(
 17. annaja01

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Пинковите канали,може да се гледаат?
 18. annaja01

  Дежурна Ординација! #2

  Бев во Green World Macedonia и на Квантна Медицина и ми рекоа дека имам талог(тиње) Исто и матичната ми рече,според крвната слика,имаше +
 19. annaja01

  Дежурна Ординација! #2

  Ова помага и за талог(тиње) во бешика?
На врв Bottom