Резултати од барањето

 1. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Ех, на тие пари како цареви се и таму.
 2. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Додека не видам некој во келија се ќе биде meeh.
 3. LordDragonII

  Секс/разголување на webcam за пари

  Ќе седам гол и ќе читам италијански рецепти.
 4. LordDragonII

  Фан Клуб: Јувентус

 5. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Колку ни значело сонцето нам, толку им значело и на Грците. Значи ич. Апсурден спор и апсурдни решенија.
 6. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Јувентино е, да не е од кај нас... сладоледџија?
 7. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Доколку не сакате бан од форум, не постирајте сликички или мемиња воопшто.
 8. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Цел ден (ако не неколку дена) ќе се ломоти дека кажал педер и магично ќе се заборави на се што треба да се зборува.
 9. LordDragonII

  Жена од Пустец - Албанија

  Ти само реши се да се жениш, не една; две од Пустец ќе ти донесеме.
 10. LordDragonII

  Жена од Пустец - Албанија

  Ти за секој случај стај некоја илијадарка на страна. За секој случај.
 11. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Сицилијанска мафија за Бокица? Не за друго, има луѓе кои си мислат дека вакви работи се случуваат така спонтано и без подршка (било каква) од власта. 1565603325 Од каде тоа инфо? Не знаел а неговиот специјален советник координирал се? sum go bil vo podrum?
 12. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Не верувам дека Боки13 и Катица Јанева би правеле нешто без дозвола, на своја рака.
 13. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  шифра З.З. тип 1-1 & 3+ коеф. 1.07
 14. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Вие цркварите освен што сте екс наркомани и педофили другото е таман.
 15. LordDragonII

  Охрид

  Па тоа е одмор а не седам на плажа или пливам во езероно и од под вода ми излегува човек со педерка на пони точак "rooms, rooms?".
 16. LordDragonII

  Охрид

  Прв пат бев пред повеќе од 10 години, и тогаш беа подобри.
 17. LordDragonII

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  https://telma.com.mk/telma-vo-pritvorot-vo-shutka-zidovi-koi-se-raspagaat-no-so-katitsa-janeva-na-niv/
 18. LordDragonII

  Охрид

  Езерата се за мали деца. Искам на морето обаче.
 19. LordDragonII

  Охрид

  Охрид освен еден варош ништо нема. Медиокритет.
 20. LordDragonII

  Охрид

  Каде каде се поцивилизирани. Услуга топ ниво. Во Пехчево има 10 пати подобра услуга а за храната и цените да не зборуваме. За народот шознам, сигурно од УНЕСКО нема да ве тргнат ради скопјанишчата.
На врв Bottom