Резултати од барањето

 1. VoniVaraS

  Апел за помош на Христијан Тодоровски

  ХРИСТИЈАН ТОДОРОВСКИ од Скопје е роден на 4 јануари 2012 година. Од самото раѓање до ден денес не е излезен од болница. Бидејки на детската клинка во Скопје не можеа да откријат од што боледува Христијан тој беше испратен во Словенија. Од таму Христијан се врати со дијагоза дека наводно боледува...
 2. VoniVaraS

  Падот на авионот во Смоленск

  Имаше тема каде се изразуваше сочувсттво до полскиот народ за големата загуба што ја дожевеаа. На истата тема се напишаа и неколку постови околу можните конспириси теории, кои што секогаш се во игра при вакви настани. Јас не сакам да шпекулирам дали падот на авионот е несреќен случај или намерно...
 3. VoniVaraS

  Дали човекот е нешто повеќе од животно?

  Кога на една тема напишав дека според мене „Луѓето се Ѕверови“ бев остро нападнат од повеќе членови и ми беше предложено да отворам и тема за да ме разубедат. Па еве отварам тема (прва ми е :) ) да продискутираме за тоа. Што не дефинира како луѓе? На кое ниво од еволуцијата сме? Дали во...
На врв Bottom