Резултати од барањето

 1. JohnSnow

  Папагали (општи дискусии)

  Имаше на 1 место, ама не беа млади и пар беа. Сакам млада нимфа, ама нема низ Штип.
 2. JohnSnow

  Папагали (општи дискусии)

  Некој да не познава некој одгледувач на папагали у Штип ? Конкретно за нимфа, по пет шоповите не можев да најдам, само тигрици, розенколиси и александри има.
 3. JohnSnow

  Лабрадор Ретривер

  Имаат педигре ?
 4. JohnSnow

  Ветеринарно катче

  Не смеам со петроид, знам дека е најправилно но јбг веќе имав случај од петроид за малку ќе умреше. Знам дека 1 ден треба да стои напрашено и да се избања, ама ова е дегенче ќе се лиже ќе се отруе... Инаку од ампулава за колку време треба да ги снема болвите ? Квичи го касаат интензивно изгледа...
 5. JohnSnow

  Ветеринарно катче

  Кутрето е пола кг, и му ставив ампула адвантикс за кучиња од 0- 4 кг. Дали згрешив ?
 6. JohnSnow

  Ветеринарно катче

  Благодарам и на двајцата за советот. Страв ми е со неопетроид, еднаш мачето ми се запени. Ампула адвантикс за мала раса, па пола да ставам после 2 дена од бањањето, пола после недела дена ? Инаку кутрето е мал раст, не верувам ни килограм да има.Сега видов за мачки ампула имам адвантикс, а таа...
 7. JohnSnow

  Ветеринарно катче

  @SaltNPepa , кутре мало спасив, месец дена е старо и преполно со болви. Чаре некое што да правам ? Има ли ампули за мали кутриња ? Некој ми вели за мал раст кученце, пола ампула да сум ставила. 2 недели дури да пркне и да го вакцинирам па ќе го вдомам, ама до тогаш ќе го изедат болвите.
 8. JohnSnow

  Храна за мачки

  По состав далеку подобра.
 9. JohnSnow

  Храна за мачки

  Сликај состав позади (не знам германски, ако има превод на мкд) и ќе ти кажеме ;)
 10. JohnSnow

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  https://avavhappydog.mk/%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%82/ Многу се нервирам од вакви погрешни вести....
 11. JohnSnow

  Кучиња (грижа, општи дискусии)

  Ја давам одсолена урда, наместо сурутка вет ми рече давај урда.
 12. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Сношти бев упорен и ми пушти да проверам, ама после пак кога проверив пак не пушташе страната:)
 13. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Секако, на тие што добиле им ја водам процедурата и имам наплатено. Претходните години по 1 добиваше само, а сега лани 4 ца дури. Инаку за 1 член 500 че за апликација наплаќам, за фамилија 1000 ден.
 14. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Лани од 120 апликации, 4 добија што јас аплицирав. ;) Инаку, ништо ни годинава,HAS NOT BEEN SELECTED FOR FURTHER PROCESSING ....:mad:
 15. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Јас веќе 4 години аплицирам на луѓе и наплаќам :) Ама прекинав, со тоа шансите си ги намалувам себе си. Ќе се зачудиш колкав број луѓе не знаат како се аплицира.
 16. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Све паднато :icon_lol:
 17. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Најдобро е на 9 ти да си провериш пошо системот гарант ќе закочи првите 2 дена :)
 18. JohnSnow

  Храна за кучиња

  https://www.facebook.com/SamsFieldMacedonia/ Дали некој ја користи хранава ? Нова е , добар квалитет и супер цена за тој квалитет. 1950 денари 13 кг за мал раст кучиња ? А по состав боља од Ројал Канин.
 19. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Глупости ! Знаеш колку луѓе има што со години аплицирале за зелена карта а добиле визи ? Охооо...
 20. JohnSnow

  Добитници на лотарија за САД

  Аплицирам веќе 7 години по ред, откако наполнив 18 години редовно си аплицирам. Пред 4 години почнав и сезонски бизнис да си правам со апликацијава, аплицирав за луѓе што чуле а врска немаат и наплатував. Лани имав преку 120 апликации и морав да менувам ај пи адреси и уреди па веќе стана тешко...
На врв Bottom