Резултати од барањето

  1. D

    Techno/Tech House/Minimal журки, артисти, фестивали итн...

    Zdravo, prvin se izvinuvam zatoa sto nemam podrshka za kirilichen font. Se naodjam nadvor od MKD i ne sum vo moznost da imam kirilica. Primetiv deka nema vakva tema i mislam deka zasluzuva da ima, imajki vo predvid deka techno-to e eden od najpopularnite zanrovi vo elektronskata muzika. Moi...
  2. D

    Апел за помош на млада мајка на две дечиња

    Драги пријатели м-р, д-р Евица Бојаџиева, 34 години е мајка на две малолетни деца и боледува од еден од најретките и најагресивни карциноми на црниот дроб Cholangiocarcinoma. Сите напори за евентуален оперативен третман во специјализираните центри во Словенија, Германија и Италија беа...
На врв Bottom