Резултати од барањето

 1. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 2. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 3. feler

  Млеко и млечни производи

  Во нашата млекара доаѓаат од еден маркет прават контрола на цела млекара како на хигиена услови и се тоа пробаваат производи ти велат го сакаме овој и овој производ исклучиво за нас со посебно име бренд ви гарантираме за толку и толку количини одкуп го можете ли тоа.... Натму се административни...
 4. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 5. feler

  Сакам да знам!

  Качи се на авион и шибај
 6. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 7. feler

  Повраток на ДДВ за физички лица? (Мој ДДВ)

  Предходната апликација ја избрисав и инсталирав моментално што е на PS i nikako nemozam da se najavam do sto mozeda bide
 8. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 9. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 10. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 11. feler

  И момчиња ќе можат да носат сукни

  Може за во собрание...
 12. feler

  Зголемување на пенисот

  Овде во Германија запознав двајца од Бугарија пиат едни апчиња ми велат дека има ефект ама скоро са почнали а дали се задржува ефектот незнам... Ама јас ти препорачувам да не експерментираш многу да не останеш и бес тој што ти е даден од природата
 13. feler

  Фан Клуб: Арсенал

  Гледам овој Пепе дава голово од надвор од шеснаесет и со глава плус тоа ми се свиѓа и пеналите са му некако по сигурни не како ма Ауба ако го излаже голманот излаже ако не кој го ебе...
 14. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

  Сликата си ја има ставено на фб самиот тој...
 15. feler

  Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

  Може да биде смешно но јас 2 пати го решив овој проблем и 2 пати со предлог на мои другари и тие го решија, е сега незнам колку време е веќе вака кај тебе ако е подолг период мослам ќе треба да се отвара... Вака сега јас земав чепкалка за заби на врвот замотав памук сакаш верувај сакаш не...
 16. feler

  Какво сирење јадете?

  Никој не го става биеното сирење дирекно во пресол тоа не е точно прво треба убаво пиша ти да дехидрира и да се заштити со сол ако го ставиш дирекно во канти со пресол тоа ке стане меко и ке скисне за 3 дена неверувам дека некоја млекара го прави тоа пошто ако го рипне тој чекор тоа веке не е б. с
 17. feler

  Какво сирење јадете?

  Биено сирење прават да (во млекарата каде што работам јас сум единствен мајстор за биено но мајстор сум и за сите др производи што се произведуваат) и процедурите и за сите др млекари ке ви кажам посебно за вакви производи немаат допирна точка со традиционалното тоа се средува на др начин...
 18. feler

  Какво сирење јадете?

  Ни една млекара во македонија неможе да направи жолто сирење му додаваат вештачка боја... А на кравјото сирење му додаваат белило да биде побело
 19. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

 20. feler

  Фото хумор и интересни фотки!

На врв Bottom