Резултати од барањето

 1. slobbo

  Панелен конвектор или клима уред

  значи вака: Клима уред (или топлинска пумпа воздух воздух) работи со греен коеф. поголем од 1. во просек за надворешна темперастура над 0 е околу 3, што значи дека за 1 кб струја добиваш 3кв топлина. кога ке падне темпеатура под 0 и греејниот коеф пага значително под 3 но сепај е над поголем...
 2. slobbo

  Ќе пробаш, ќе пробаш… убоо ќе ти биди!

  После некој ќе каже дека утринските програми биле досадни :pos:
 3. slobbo

  Македонски звучи подобро

  Дуел 1 СИТЕ МОИ СЛИКИ-АРЕА
 4. slobbo

  Македонски звучи подобро

  Дуел 1: „ПЕСНА - THE BLOOM“ Дуел 2: „КОЊИ БРЗАЈТЕ - АНА КОСТОВСКА“
 5. slobbo

  Македонски звучи подобро

  Дуел 1: "ЕДЕН ДЕН - ЛД ПИСТОЛЕРО И ГОЦЕ САФ" Дуел 2: "ДЕСПОТ НА АДОТ - САНАТОРИУМ"
 6. slobbo

  AutoCAD, 2D i 3D modeling

  Не ти препорачувам аутокад за 3д и мислам дека ја нема таа можност што ја бараш во аутокад. затоа смени си на солидворкс или инвентор и таму ја имаш таа опција.
 7. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Krug - Ekatarina Velika
 8. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  абе интересно беше ова изборов ако не друго се потсетив на некој песни што не сум ги слушнал подолго време а за резултатите нема да коментирам за вкусови не се дискутира ;)
 9. slobbo

  Зошто?

  во Македонија секое „зошто?„ има „зошто да не?„ место „затоа„
 10. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Balkan - Azra
 11. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Crno–bijeli svijet - Prljavo Kazalište
 12. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Bacila je sve niz rijeku - Indexi
 13. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Kreni prema meni - Partibrejkers
 14. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Crno–bijeli svijet - Prljavo Kazalište
 15. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Kao da je bilo nekad
 16. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Bacila je sve niz rijeku - Indexi
 17. slobbo

  Технички vs. Машински

  ако би упишувал пак факултет во комбинација би ми биле електро(енергетика), машински (термо) или градежен. Кој факултет о овие 3 да одбереш нема да згрешиш. Јас пред скоро година дена дипломирав машински , почнав да работам за 1 месец откако дипломирав (сите мој колеги што дипломираа работат)...
 18. slobbo

  Избор на најдобра песна од поранешна Југославија

  Krug - Ekatarina Velika
На врв Bottom