Резултати од барањето

  1. S

    Центар за обука на пилоти

    Здраво, Би сакал да аплицирам на најновиот конкурс објавен од центарот за обука на пилоти од АРМ. Дали има некој да сподели лично искуство? Колку е добра оваа идеа? Какви се можностите за стекнување на комерцијална дозвола во Европа по завршување на обврската за работење во АРМ? Што вклучуваат...
На врв Bottom