Резултати од барањето

 1. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И мене истото ме интересира, колку време се чека на овој статус...искуство од некој скоро што му се сменал
 2. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И кај моите 2 малолетни деца стои образувана преписка веќе една година
 3. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Добар ден на сите Дали знаете колку време трае овој статус Образувана преписка?
 4. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас исто бев на интервју за моите деца 14 г и 6 г пред 1 месец, ми рекоа само тоа од 14 години да го носам, а тоа од 6 години да не го носам На интервјуто ја прашуваа основни работи , таткото кога е роден, кога е мајката родена,во кое школо учи, ништо не ја прашаа за историјата, буквално за...
 5. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво на сите. Имам бугарски пасош, сега го зедов пред 2 месеци. Сакам да вадам за децата мои едно 13 години, другото 5 години. Каква е процедурата и за колку време се добива Поголемото дете за 4месеци ќе полни 14 години Дали постапката за деца под 14 години е поинаква од тие НАД 14 години Ви...
 6. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво Јас имав лична карта со постојано пребивавање Имав адреса со нотарски договор. НО кога требаше да кажам адреса за живеење неможев да ја земам ЛЕГЕ 6, и покрај тоа што ми беше поминат договорот со газдата, во систем стои дека живеам на таа и таа адреса. За да сакаш да ја пишиш истата таа...
 7. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Делчо Стоименовски од Делчево Број еден е, се ќе ти каже точно и правилно и нема да те измами
 8. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво ДРУШТВО Дали може УКАЗОТ да се подигне од СОФИЈА во МП без закажан термин, или (да се извади дупликат) без закажан термин Ви Благодарам
 9. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Конечно УКАЗ, сите да си дочекате Ве молам пишете ми број од ПОСРЕДНИК, ама да е ЕПТЕН ДОБАР пишете ми во порака Ви БЛАГОДАРАМ
 10. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мислиш ли за брзо ќе ни потпишат?
 11. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Jas sum na finalna skoro 7 meseci I uste cekam UKAZ I neznam uste kolku ke cekam, od 7.04.2021 sum na finalna
 12. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На положително сум од 7 април 1632831074 На положително сум од 7.04. 2021
 13. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво друштво Ве молам едно појаснување Што значи ова на списоков дека јас сум на ред сега, потпис чекам од 7.04.2021 Ве молам пишете
 14. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  13...14 dekemvri 2018 Ama me zavesoja 6 meseci pokasno, znaci na Zadolzitelna bev od 5.06.2019
 15. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ocekuvaj, kaj I da e, denovive ke ti se smeni vo finalna
 16. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  DA Drugar, deneska mi se primeni
 17. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Zdravo na site Konecno dobra VEST kaj mene Posle celi 18 meseci na obrazuvana prepiska mi se smeni vo Finalen pregled
 18. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Koga ke ti izleze brojceto,Od toj Datum te vodat Bt na intervju bev 1607447224 Bitola
 19. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Jas imav intervju na 12 dekemvri 2018 a brojce mi izleze na 5.06.2019, posle 6 meseci
На врв Bottom