Резултати од барањето

 1. T

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  на кој број припаѓа уредбата?интервјуиран сум на 1 декември 2019 година и добив позитивен резултат на 20 декември 2022 година
 2. T

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  да положителен 20 декември 2022 г. и интервју 1 декември 2019 г
 3. T

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво, имав прашање како функционира бројот на уредби на кои пишува декрет бр.9, разбрано, благодарам, позитивно на 20.12.2022, интервју 1.12.2019
 4. T

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  добра вечер, има ли некој информација за ретките датуми на декрети што ги чекаме од ноември 2022 година
 5. T

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  на 20 декември излезе позитивно, до кога да чекам за уредбата? кога можеме да имаме наскоро? 26576/2019
 6. T

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ми побараа дополнителни документи и ги доставив на 1 декември Колку долго ќе треба да чекам за да ја прегледам датотеката?
 7. T

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  какви доп'лнителни документи са необходими?
На врв Bottom