Резултати од барањето

  1. truckerinsoul

    Скоро 2 месеци Битола и регионот без комисија за полагање на возачки испит!

    Здраво на сите. Незнам дали ја отворив темата на право место али ако не е за тука ке молам да се премести. Веке 2 месеци од август месец битола и регионот нема комисија за полагање за возачки испит. Автошколите се полни со кандидати кои веке завршиле со обука и се спремни да полагаат, али...
На врв Bottom