Резултати од барањето

 1. A

  Факултет за земјоделски науки и храна

  Нешто за агроекономика.. професори .. редовност?
 2. A

  Земјоделски факултет

  Дали сите професори бараат редовност или некој опис ма кој предмет кој најмногу го прати тој список?
 3. A

  Економски факултет (reloaded)

  Слабо нешто.. некој што бил на менаџмент/надворешна/маркетинг да каже нешто за смеровите?
 4. A

  Земјоделски факултет

  Мислам дека ти испратив порака. Се трудам да се снајдам низ форумот :D И ако може некој да напишe нешто по детално за Агроекономика
 5. A

  Клубови за бокс

  Се користи терминот СПАРИНГ кога сакаш да се 'тепаш' со другар ти(боксираш) на пример тоа може во теретана, како што има посебно место во теретаната каде што одам јас(во друг град сум)
 6. A

  Не сум сигурен дали ти имам испратено лична порака? имав едно прашање

  Не сум сигурен дали ти имам испратено лична порака? имав едно прашање
 7. A

  Не сум сигурен дали ти имам испратено лична порака? имав едно прашање

  Не сум сигурен дали ти имам испратено лична порака? имав едно прашање
 8. A

  Економски факултет (reloaded)

  [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Уште едно прашање: http://www.eccf.ukim.edu.mk/Programmes/61/1/26 > Изборни предмети :) Дали се тоа сите предмети или само предметите за смерот кој го одбираме(кликнуваме), но гледам дека сите за сите смерови се исти(сите) изборни предмети дадени. :confused: Значи...
 9. A

  Економски факултет (reloaded)

  Некој ако може да искоментира за следниве смерови(или барем само 1): Менаџмент Е-бизнис Маркетинг¿
На врв Bottom