Резултати од барањето

 1. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Може да, кажуваш - Искам да зајавја служебен адрес. И пишеш - Софија, Столична обштина рајон Средец, ул. Леге 6.
 2. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не може, само преку родител и предок. Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 3. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво, пиши ми на лично или Viber ке ти препорачам 2 места. Ке ти обjаснам и за интернационалните. 00359898331709 1675773414 Здраво, познавам човек што се занимава со возачки. Пиши ми на лично или Viber 00359898331709
 4. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Значи дека треба да одиш до Битола за да си го подигнеш државјанството со 2 слики, уплатница и да си напишеш служебна адреса во Софија ул. Леге 6 Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 5. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Во Амбасада се чека повеќе со 7-8 месеци, подобро во Софија Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 6. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мене секогаш ми бараат фотокопие од полномошното кога сум поднесувал дополнителни Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 7. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Во општината само со бугарска карта или кеш 30лв. А во МВР или со бугарска карта но има и шалтер со банка за плаќање со кеш. Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 8. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  За октомври е доста рано, но понеделник-вторник ќе одам до општината, прати ми указ на вибер, ќе проверам 00 359 898 33 17 09. Поздрав Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 9. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  https://www.mvr.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B8/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D...
 10. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 11. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво, за превод може и истиот ден ама е 2-3 пати поскапо. Има и друга варијанта - 3 дена порано ми праќаш сликани документи јас ги праќам на преводач, ги преведува, заверува на нотар и кога ќе дојдиш тука во Софија ги закачува на оригиналите. А за молбата, ако е за министерството имам таква...
 12. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  За лична карта за постојанен престој. Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 13. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Честито :) Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 14. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Работат, бев сабајле до МП за дополнителни документи Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 15. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Со посредник околу 220€ Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 16. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво, нема потреба од предок кога имаш родител со буг. Државјанство. А освен за неосудуван ќе ти треба и лекарско(тука во Софија го бараат за таму не сум сигурен). Поздрав Изпратено от мојат SM-A715F с помоштта на Tapatalk
 17. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Пушти ми ја сликата, ќе ја направам на Photoshop, и безтоа даваат фотокопие во B&W[emoji41] Изпратено от мојат SM-G955F с помоштта на Tapatalk
 18. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Се чека повеќе за ЕГН 5-10 дена, а за сликање не. Денеска сликав еден дечко од Неготино во 5то рајонно управление, и немаше никаква гужва завршивме за 20-30 мин. И процедурата за 3 дена си е 3 дена, среда после 14.00 е готов за зимање. Изпратено от мојат SM-G955F с помоштта на Tapatalk
 19. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  За кој документ станува збор Изпратено от мојат SM-G955F с помоштта на Tapatalk
 20. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  За кој документ станува збор Изпратено от мојат SM-G955F с помоштта на Tapatalk
На врв Bottom