Резултати од барањето

 1. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Шуќур, стигна абер од шеретот наш, нема веќе заебанција, аџиба, се шашардисаа ептем од хисарот над градот, глава ги заболе...
 2. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Скоро 35 години поминаа од распадот на Југославија, кој ја спречи Македонија да намали разлика со Словенија или Хрватска? Нашата најголема индустрија е производство на изговори….
 3. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Колку треба да си неавтентичен и кукавица да ставаш пароли од типот на free Palestine. Ем стануваме Палестинци во сопствената држава, ем апсолутно ништо не зависи од нас во Блискиот Исток, ем толку поголеми проблеми. Само да се позира со глупости.
 4. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Не баш. Сите социјални институции почнуваат со претпоставка дека населението ќе расте, повеќе работоспособни од старци. Што ќе биде за 30 години кога ќе има претежно пензионери а државата во долг до гуша , Господ да ни е на помош…..
 5. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Па и треба први да вљезат во ЕУ. Со лисици на рацете на пат за Хаг…
 6. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Еее… во овие краеви, губење на власта отсекогаш бил најголем стимулант за национално осознување
 7. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Македонска мега трагедија, јајца се кршат нонстоп, ама омлет не видовме 30+ години...
 8. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Попрво ќе биде како оној вицот со дедото партизан кој е заробен од Германците кои дале опција ебење или стрелање. И така внучко, мене ме стрелаа.....
 9. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Најдобро да биде министер за стрелање
 10. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Шо убајни, СДСМ се распаѓа... За воља на вистината, и треба да исчезне за добробит на човештвото и Вселенската равнотежа.
 11. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Овој само за министер на апсење или министер за бесење. 1716253442 И како се заврши таков итрец? Умирајќи од гадна сепса после атентат од пар Чеха (од тие колонизираните) во 1942.
 12. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Овие работи не се толку комплицирани. Во многу земји мораш претходно да депонираш пар евра пред да ја добиеш количката. Депозитот го добиваш назад кога ја враќаш количката. Нема потреба за апел на совесност, морал итн. Исто со ѓубрето. Сакаш Кока-Кола во пластично шише од 1.5 литри? Нема...
 13. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Да бидеме реални и малку само критички најголем дел на луѓето во политика во Македонија и пошироко , воколку е можно , скокаат од победник до победник. Прелетатовски, Прелетари, Прелетатовиќ, Прелетатов обедините се…. Барем циганите не булшитираат, отворено си кажуваа. Сите други зборуваат за...
 14. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  За љубителите на историјата, дебата пред избори 1990 во Македонија. Cast: Љупчо Георгиевски, Гордана Сиљановска-Давкова,Ѓорѓи Спасов, цивилизирани Албанци, рандом Југословени, Бугарофили итн. https://www.youtube.com/watch?v=Hoe7WwxPMbg&ab_channel=RistoNakov
 15. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Бумеранг, баш убаво име нашле со оглед на се што се случи од “ Вистината за Македонија “ до денес….
 16. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Какво предавство? Па нели ДУИ е зелена партија?
 17. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Ме потсети на албумот и возбудата на избори е како оваа песна. Da zaboraviš svu nepravdu i belaj Kupi košpe i jeftinu kartu i dođi U kino Prvi maj Da se osvetiš onim što te tuku Da ne misliš kako nisi baš naj Za tebe danas pobjeđuju Čelični Obad il' Mali Zmaj...
 18. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Не знам за тебе, ама за мене само ова ми значи дупло поквалитетен живот. И да беа платите исти (а не се).
 19. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Прилагодена на цените , ГДП во Словенија е 53,287 а во Македонија 22,249. Сличен релативен однос како и во времето на СФРЈ. Тогаш Словенија си ги гледаше своите интереси а ние гледавме во Белград да ни ги реши проблемите. Сега Словенија си ги гледа своите интереси а ние гледаме во Брисел и...
 20. Z

  Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

  Заеби промена на име на улици. Каде бадентер беше за промена на име на државата?
На врв Bottom