Резултати од барањето

 1. T

  Грижа за животни

  Сите кои што имаат миленичиња, се зафатени и им треба некој кој ќе се грижи привремено за нив нека ме контактираат преку оваа страна или да се јават на телефонскиот број. Дневница: 100ден. :)
 2. T

  https://www.facebook.com/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%...

  https://www.facebook.com/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-1755423004701896/
 3. T

  Барање работа во Охрид

  Сакам да најдам работа која би можела да работам на пример:да продавам сладоледи,да продавам сувенири или нешто слично, да шетам кучиња, да раздавам флаери или брошури итн... Ќе ве замолам ако можите на некој начин да ми помогните, ако познавате некој кој нуди таква работа.Многу би ви била...
На врв Bottom