Резултати од барањето

 1. B

  Веб камера и ВИБЕР на десктоп

  Еве принт-скринови од новата и старата камера кога е приклучена 1630424957 Со старата можев да комуницирам се додека не го преинсталирав компјутерот и не го сменија Виберот во новата Ракутен верзија, а со новата никогаш иако има микрофон.
 2. B

  Веб камера и Лаптоп

  Кога не оди не оди, и на десктопот камерата не дава тон (иако купив и нова) т.е. не работи микрофонот само слика. Ме тера да ги згазам и да видат што е МКД правда. морам да земам само микрофон изгледа барем десктопот да е ОК за на вибер. Сепак фала за идеата да го отворам и да ја завртам...
 3. B

  Веб камера и ВИБЕР на десктоп

  Кај виберот не најдов input device за да можам да изберам кој микрофон да го користам.
 4. B

  Антивирус и Виндовс 10

  Се најавив на Github, како оди постапката за активација на Виндовсот или Офисот?
 5. B

  Веб камера и Лаптоп

  Да за АСУС лаптоп се работи. Значи прекусетинзите за камерата да им пбарам драјвери сама да си најде и да ги инсталира ако може да се среди ако не при користење на виберот ќе го вртам цел прозорец, ама и соговорникот ќе има проблем тогаш со приемот ќе му биде наопаку, 1629854808 Во опциите на...
 6. B

  Веб камера и Лаптоп

  Цел прозорец го врти, дали има можност само сликата од камерата да се заврти?
 7. B

  Веб камера и Лаптоп

  Сликата која ја примам на лаптопот е ротирана за 180 степени т.е. наопаку. Како да ја свртам во нормала?
 8. B

  Веб камера и ВИБЕР на десктоп

  Со монтирањето на новата веб-камера имам проблем со тонот (нема тон) од камерата, сликата е в ред. Како да го синхронизирам тонот? Врската е само со УСБ без друг кабел кој влегува во отворот за микрофон позади на матичната плоча. Помош!
 9. B

  Антивирус и Виндовс 10

  Имам инсталирано Виндовс 10 и како антивирус Касперски. Антивирусот ми го паѓа Виндовсот со барање на нов сериски број или активациски клуч. Виндовсот мие активиран со КИМИКО 10.20. активатор сега кога го отворив фолдерот видов дека исталационата верзија ми ја избришал како ризична. Ќе ми каже...
На врв Bottom