Резултати од барањето

  1. K

    Купување на веренички прстен

    Здраво луѓе, дојде време да купувам веренички прстен, па ме интересира ако може некој да сподели совет околу квалитетни продавници? Што да очекувам за цените, кој би бил некој нормален опсег на цени? Еднаш ги слушнав девојка ми и другарките зборуваа за Сигма дека биле добри?
На врв Bottom