Резултати од барањето

  1. G

    Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА Скопје

    Доколку некој пребарува по интернетов за ЕСРА, сега Еуро Прима и се нашол тука, еве неколку инсајдерски информации за универзитетот. На Еуропа Прима се запишуваат во главно луѓе кои веќе работат во телевизија или имаат продукција... најчесто со веќе некакво искуство. Тие се запишуваат за...
На врв Bottom