Резултати од барањето

 1. Z

  Тука фотографираме на зададена тема

  СКОК (Борко але але але) next Erotica
 2. Z

  Фотографии од ДЕЦА (ваши дела)

  vo zooloshka Skopje ..... glumica.....
 3. Z

  Тука фотографираме на зададена тема

  flix go nema ..... zatoa: sledno: MACRO !
 4. Z

  Каков фотоапарат имате?

  gi pominuvam poslednite denovi so ovaj drag aparat: dovolno bese SLR-like, idam na SLR :) moja foto galerija so DSC H1
 5. Z

  Фото конкурси "GWW Photo Contest"

  postavete gi i tuka fotkite sto gi uploadirate.....
 6. Z

  Невреме над Македонија (ваши слики)

  lokacija? kaj e ova slikano ? podetalen opis ako moze, posto gledam si bil vo epicentarot :P
 7. Z

  Фотографии од цвеќиња

  mine photos
 8. Z

  Невреме над Македонија (ваши слики)

  треба само трпение и неколку по можност Про фотоапарати јас користеф само еден, и затоа се "мачев" повеке а и ми избегаа неколку добри поеади тоа сто единствениот апарат го имаф насочено кон криво место.... во секој случај резултатот е задоволувачки. п.с: фала му на Бацилот Гага за...
 9. Z

  Флора и фауна (ваши дела)

  skromni rezultati so skromna oprema Flora Fauna Landscape
На врв Bottom