Резултати од барањето

 1. EDCer

  Алати

  Gedore има роба донесено во Хубо.
 2. EDCer

  Ножеви

  Да не речам ,,за жал", ама да. Инаку за ножето, интересно е, одамна го знам, само што немам видено со свои очи. Традиционално, како Опинелот за Франција, Викториноксот на Швајцарија, Сворд за Нов Зеланд итн.
 3. EDCer

  Ножеви

  Orange combo. Ја излупив гумата на рачката на еден од ножевите и иако беше некако мал и лесен, сега се осеќа како да е уште полесен.
 4. EDCer

  Ножеви

 5. EDCer

  Една рап трака дневно

 6. EDCer

  Денов звучи како...

  How will I laugh tomorrow when I can't even smile today.
 7. EDCer

  Денов звучи како...

 8. EDCer

  Ммф тројка

  Јас едвај мф правам...
 9. EDCer

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  :цицки:
 10. EDCer

  Една рап трака дневно

 11. EDCer

  Начинот на живеење на новите генерации.

  :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
 12. EDCer

  Bushcraft

  Кога веќе @Ѓуре спомна, кој е заинтересиран за правење лакови на стар начин, нека ги погледне книгите The traditional bowyers bible, во неколку делови е, ептен информативни. Ги има по Pirate bay и сл.
 13. EDCer

  Се' за воздушни пушки

  RIP. :(
 14. EDCer

  Една рап трака дневно

 15. EDCer

  Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

  AC/DC, Metallica, Korn, Pantera, Rush, Led Zeppelin, Tool, Doors, Wu Tang и уште некоја...
 16. EDCer

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

 17. EDCer

  Ножеви

  Искрено ме интересира куката на горнит дел, за што служи?? Не е за рез пред дерење, бидејќи е многу далеку од врвот, повеќе ми личи на нуркачки по положбата.
 18. EDCer

  Батериски ламби

  Да бидеме реални, колку и да е чист воздухот и околината (да нема магла/влага. прашина), нема шанси да се гледа убаво на километар ипол. Сред бел ден не се гледа, не па ноќно време :). Сега знам, хоби како хоби, бројките можат многу да ве напалат, ама да бидеме искрени, практична употреба на...
 19. EDCer

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Стара чаршија по продавничките со опинци, каиши, седла и сл.
 20. EDCer

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Искрено не знам, би требало околу 500-600 со батерија на полнење.
На врв Bottom