Резултати од барањето

 1. Здружение НАШИ

  Трговците со деца од ЦСР!

  Поддршка
 2. Здружение НАШИ

  Заедничко родителство по развод....

  Концептот #ЗаедничкоРодителство - #ОдговорноРодителство или попознат како 50-50 родителство и по развод - често е погрешно толкуван во јавноста. Најчесто заблудите се дека ова 50-50 се однесува на времето поминато со детето по развод на едниот или другиот родител - но не е така. Децата не се...
 3. Здружение НАШИ

  50-50 родителство ❤️

  Нарцисоидните родители во потрага по сопствената среќа, уништуваат детски животи. #Децата се користат како оправдание да се добие стан, кола, пари од сопружникот кој се напушта. Децата намерно и наменски се ставаат на средината на „фронтот" во борбата помеѓу две суети. Ако среќата на вашето дете...
 4. Здружение НАШИ

  Трговците со деца од ЦСР!

  Повелете кога ќе се решите да гостувате, ви ја нудиме нашата јутјуб платформа за да ја кажете вашата приказна.
На врв Bottom