Резултати од барањето

 1. Тартл Јунит

  Станбен кредит - искуства и совети

  Ме интересираат ваши лични искуства, посебно после инфлацијата, на темата „станбени кредити“, конкретно начин на избирање на најповолен кредит (без одење во сите банки засебно) и што би го советувале некој што сака за првпат да купи стан со заем од околу 45.000 евра. Исто така доаѓа во предвид и...
 2. Тартл Јунит

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Од денес промена во: С'вет'т по гражданство не е уважил молбата Не е удостоверено изп'лнението на § 2, т. 1 от ДР на ЗБГ. Интервју Мај 2019, преку бугарски клуб
 3. Тартл Јунит

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ги испратив по посредник, чекам деновиве да ги достави. Ќе пишам кога ќе има измена
 4. Тартл Јунит

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  @Bibo додај ме на списокот Интервју Мај 2019 Финална Декември 2020 Дополнителна Октомври 2021 со статус: "Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, С'вет'т по гражданството е в'зложил доп'лнителна проверка на представеното удостоверение за б'лгарски...
 5. Тартл Јунит

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кои документи ги достави повторно и во која институција?
 6. Тартл Јунит

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ти ја разбирам фрустрацијата, но секогаш е подобро да нема информација, отколку непотврдена. Исто и мене ми се смени статусот во дополнителна, само со предци и веројатно ќе ги приложам истите во министерството за правосудие. Но, додека не ги приложам и тоа нема исход, не се дрзнувам да ширам...
 7. Тартл Јунит

  Инфо за нови филмови достапни на торент

  За филм да го има на торент, треба некој да го купи на DVD, BluRay, или било какво друго издание (или евентуално ТВ емитирање), кое ќе може да го пресними и прикачи на торент тракер. За да знаеш кога точно ќе го има одреден филм, се' што треба е да ги напишеш магичните зборови на Google...
 8. Тартл Јунит

  Анонимно сурфање

  Вклучи си го домашниот компјутер и пристапи му со teamviewer
 9. Тартл Јунит

  Како да откријам број?

  Пиши ми го бројот во приватна
 10. Тартл Јунит

  Како до сезонска работа во Германија за студенти

  Те молам, без нафрлање на информации. За да не платат студентите однапред сместување за еден месец, затоа потенцирам "Ferienwohnung". Нашиот случај беше со депозит од 300 евра, не целосна месечна кирија. Вие посредниците тврдите и сте убедени дека е неисплатливо сами да си бараат студентите...
 11. Тартл Јунит

  Како до сезонска работа во Германија за студенти

  Студент сте и сакате да работите во Германија во летниот период, но не знаете која е постапката? Или можеби не би сакале да им платите на разни посредници, агенции, (и се надевам не) на измамници. Доволно налутен и исфрустриран од самопрогласените посредници за студентска работа во Германија...
 12. Тартл Јунит

  Полиаморија или Моногамија ?

  Ах, убаво велеше чичко Маркс. "Бракот е само институција". Латентни комуњари бре...:D
 13. Тартл Јунит

  Netflix за муфте

  Guess who's back [ { "domain": ".netflix.com", "expirationDate": 1511409881, "hostOnly": false, "httpOnly": false, "name": "lhpuuidh-browse-E4DWSSJRJZAFFAFDRJUZJNGT3A", "path": "/", "sameSite": "no_restriction", "secure": false, "session": false...
 14. Тартл Јунит

  Барам книга

  „Што треба секој македонец да знае за капитализмот“ од Нено Богдан. Не знаев дека постои човеков до сега. Книгата според неговиот блог се продавала во 2011 пво неколку книжари во Скопје. Дали сеуште е во продажба не можам ни да проверам, не живеам во Скопје. Книгата на прв поглед ми изледа доста...
 15. Тартл Јунит

  Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

  Нешто не е во ред со рутерот
 16. Тартл Јунит

  Netflix за муфте

  Не те пушта, толку му било пишано :) Кога ќе имам нов ќе апдејтирам А за телефонот не те разбрав, имаш акаунт на нетфликс со кој се логираш од мобилен? Или? И пиши ја серијата, треба да ја има на торент кога веќе ја има на нетфликс
 17. Тартл Јунит

  Netflix за муфте

  1. Инсталирај AccessURL за chrome или firefox 2. Клик тука 3. Та-да
 18. Тартл Јунит

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  >> сигурно овде има некој попаметен од мене >> ПАСОШ се разбира легален >> каде парата буши бургија неможе >> поз до сите А имав така лош ден. Позз и фала ти.
 19. Тартл Јунит

  Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

  Дали постои човек (сериозно прашувам) кој успешно извел Man in the middle со SSL Strip? Користам kali 2.0 со испробани ettercap, bettercap, iptables forward, sslstrip+ итн. и нема резултат. Директен показател дека hsts си ја брка одлично работата. Со проблемов се мачам веќе неколку месеци и се...
На врв Bottom