Резултати од барањето

  1. BlackouttheWorld

    доброволно служење војска?

    Здраво другари. Сакам да пашам во врска со доброволно служење војка,каде се пријавува? Какви тестови има? Дали некој поминал и ако може да сподели овде? Како се оценува за добровоно служење војска?( каков психолошки тест )? Благодарам однпаред.
На врв Bottom