Резултати од барањето

  1. Jocoxd

    Проблем со радијстор за парно. Помош?

    Имам проблем со радијаторот за парно на Citroën Saxo 1.5D - 2000. Три пати менувам радијатор и еве пак е дупнато.. Загубите на течност од разладниот систем се незначителни, но сепак.. Моторот си работи перфектно, не троши масло. Нивото на масло не е покачено, сѐ е супер. Незнам во што може да...
На врв Bottom