Резултати од барањето

 1. KyleXY

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Дали да се пријавам во брак на невидено и зошто да? :jeeee:
 2. KyleXY

  Некаков предлог

  Јас би отворил македонски порно сајт. Ке заработуваш од реклами + претплата за да гледаат синхронизирани видеа на македонски.
 3. KyleXY

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  https://www.finki.ukim.mk/mk/studies/studentska-praksa
 4. KyleXY

  ФАКУЛТЕТ или КУРС за ДОБАР ПРОГРАМЕР?

  Интересна е ситуацијата во моментов. Работа за почетници нема, за пракса има конкуренциа, а нема гаранција дека ке те вработат. Се бара насекаде луѓе со искуство, ама ретко која фирма знае како да привлече таков кадар. Ги гледам огласиве, има, многу многу red flags. :unsure:
 5. KyleXY

  Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

  Што треба да јадам за да го изгубам стомакот, да се ослободам од beer belly? :D Кои јадења треба да ги јадам повеќе, што треба да избегнувам?
 6. KyleXY

  Данокот за работа преку интернет е 15%

  Имаа, ама требаше да поднесат барање, па да чекаат резултати... Сега автоматски им се достапни сметките на сите луѓе во .мк
 7. KyleXY

  Checkout сугестија (payment getaway)?

  Stripe не е достапен за Македонија. Роднини и отварање фирми во странство не е опција, бидејќи ова ке ми биде прв обид за продажба преку интернет.
 8. KyleXY

  Checkout сугестија (payment getaway)?

  payment gateway
 9. KyleXY

  Checkout сугестија (payment getaway)?

  Има некој искуство со Skrill?
 10. KyleXY

  Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Се пренесуваат клучеви преку мрежата на секои 5-10 секунди. Клучевите добиени преку мрежа се комбинираат со тие на картица и се декодира сигналот. Користат conax за кодирање на каналите, познат систем е.
 11. KyleXY

  Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  За дигитална телевизија? Може да се купи една картичка, и преку интернет да се споделуваат клучевите од неа. За се друго ке ти треба добар тим, што го нема во .мк.
 12. KyleXY

  Сакам да испратам е-пошта со PHP

  За mail функцијата да работи, треба прво да наместиш конфигурација во php.ini.
 13. KyleXY

  Бизнис идеја

  Кога веќе дискутираме, имам неколку прашања за идејата. 1. Како оди рекламација на производи? 2. Дали е легално? Знам дека дека некои слични продавници ги затворија :/ 3. Имаш многу конкуренција. Како ке се справиш со неа?
 14. KyleXY

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  I'm gonna leave this here...
 15. KyleXY

  Реалити „Задруга“

  Има и пренос во живо на youtube, 24/7... :vozbud:
 16. KyleXY

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Сите станале програмери...
 17. KyleXY

  Сајбер Безбедонст(Збор, два за сајбер безбедноста)

  Може линк / име од законот?
 18. KyleXY

  Фетиш?

 19. KyleXY

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Chookity-pok Chookity!
На врв Bottom