Резултати од барањето

  1. G

    Приватизација

    Имам парцела од 500м2 со куќарче. Двете работи се во тек за приватизација и легализација. Сопственикот на двете сум само јас. На парцелата постојат и други лица како корисници. Но ко шо реков постапката е во тек, така да на крај ке останам само јас на парцелата како единствен сопственик...
На врв Bottom