Резултати од барањето

 1. ЛеоЛе07

  Сакам да знам!

  Дали можете да ми кажете каде има авто лимар во аеродром?
 2. ЛеоЛе07

  Случај #тортура (од правна гледна точка)

  колкави се казните за ова дело? Мене ми се чини дека нема да поминат многу лошо, односно никој нема да оди во затвор, ќе платат казни, а во најлош случај би биле отпуштени од работа.
 3. ЛеоЛе07

  Ајде да изброиме до 100 000 :)

  20.174
 4. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 5. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 6. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 7. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 8. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 9. ЛеоЛе07

  Фан Клуб: Арсенал

  Од Германија има 4 клуба во ЛШ заедно со Шалке. За поголема ТВ гледаност по два тима одат во горните и во долните групи. Тоа е правило од пред десетина години.
 10. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 11. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 12. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 13. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 14. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 15. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 16. ЛеоЛе07

  Да се укине додадената моќ на потрошената електрична енергија

  Aнгажираната моќ 33,33% ја претставува загубата на енергија во преносот, односно во далекуводите и жиците пред да дојде до потрошувачот.
 17. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 18. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 19. ЛеоЛе07

  Хит на денот

 20. ЛеоЛе07

  Фан Клуб: Барселона

  Треба да ги земат скаутите на Порто за Јужна Америка. Секоја година продаваат пар играчи за 50-60 милиони и пак се шампиони.
На врв Bottom