Резултати од барањето

 1. PokerFace

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Каде да барам шатори, со пристапна цена :D? Сепак ми треба само за два дена, не ми се даваат ептен пари. :$
 2. PokerFace

  Контактни леќи

  Да прашам.. треба некој посебен преглед да се направи пред да се земат леќи? Која цена се движат леќите, со која ординација имате најдобро искуство и за колку време се готови? Многу прашања се знам, ама мене сега 2 недели пред матура ми текна дека не сакам со наочари да одам, а бидејќи сум многу...
 3. PokerFace

  Драга Кајгана

  Ако некад пропијам драга, тоа на песнава ќе биде. И ќе пијам и ќе пијам иии..
 4. PokerFace

  Хит на денот

  He was heartache from the day i first met him..
 5. PokerFace

  Хит на денот

 6. PokerFace

  Хит на денот

 7. PokerFace

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Не знам каде да прашам, а ми треба брз одговор. Со колку постотен хидроген се раствара к'ната за тетовирање?
 8. PokerFace

  Хит на денот

  ... Ќе те проколнам, што не знам да те преболам!
 9. PokerFace

  Хит на денот

  Al ja sam na te naviko, usnama sluchajno, ali srcem beskrajno..
 10. PokerFace

  Драга Кајгана

  К, и новчаникот отиде! И последното делче што остана да ме потсетува на него отиде. Погани луѓе! Тужно ми е, ми се плаче.
 11. PokerFace

  Хит на денот

 12. PokerFace

  Драга Кајгана

  Уф Драга, да и го кхм дечкото на оваа. Уф каков е. :love: На, плакни очи.
 13. PokerFace

  КошаркарКи кајганџики

  Бивша шест-месечна кошаркарка :rolleyes: . Имам тренирано во шесто, седмо таму шест месеци, ама поради проблеми со колената морав да се откажам. Недоостварена желба ми остана :(. Него кога се отвара тема се почнува од тебе. Кажи ни ти кај тренираш, колку време.. сподели некоја информација. :)
 14. PokerFace

  Драга Кајгана

  Драга, знаеш .. имало и полошо од тоа да одиш со некој 2 ипол години и да раскинете и на тој некој да му е само некако тужно знаеш. Полошото е само после недела дена да си се измува со друг. Курва ебена недоизебана! Како може да постојат такви личности на кои ништо не им значи љубовта?! За кој...
 15. PokerFace

  Хит на денот

  Последен пат кога те гушнав, посакав вечно да траеме ние!
 16. PokerFace

  Драга Кајгана

  Овие денови требаше да бидат наши драга. Требаше да си надоместиме за сето она време што не го поминувавме заедно, да си се радуваме еден на друг, да му се радуваме на празникот. Тешко ми е на душата..
 17. PokerFace

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

  Можеш, ама не сакаш! Не се бориш за нас, за мене! Не ме сакаш повеќе во својот живот, покрај тебе! Не ме сакаш повеќе! Знаеш ли како боли, м? Знаеш ли како боли личноста која ти е се, оној за кој се даваш, безусловно и неуморно се бориш, да не те сака повеќе? М? Посакувам да можев да те сретнам...
 18. PokerFace

  Хит на денот

  Аааааааааааа не можам, аххахахха! :pos:
 19. PokerFace

  Хит на денот

 20. PokerFace

  Вечерва овде, без тебе...

  Се прашувам мислиш ли на мене? Ти фалам ли барем малце од тоа што ти ми фалиш мене? Прв и последен, еден и единствен Том! Засекогаш!
На врв Bottom