Резултати од барањето

 1. pAnDa`

  C/C++

  Ми треба програма за одземање на бинарни броеви во C или C++ , заглавив ептен деновиве со тоа па ако има некој нешто слично го молам да ми прати.. Благодарам !!
 2. pAnDa`

  C/C++

  Ми треба алгоритам во Ц или Ц++ за одземање на бинарни броеви, па ако има некој нешто слично ве молам да ми го пратите, ептен заглавив со тоа.. Фала!
 3. pAnDa`

  Помош: Кратки програмки

  Може ли некој да ми напише програма во Pascal за следнава задача: За одреден внесен број од тастатура, да го чита одназат т.е. во обратен редослед.. Благодарам!! :)
 4. pAnDa`

  Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

  Може линк од филмот за Манчестер Јунајтед?? Благодарам.. :)
 5. pAnDa`

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Ме интересира дали на МТ има слободни места во државна квота?? Пошто не сум во тек со случувањата не бев во можност да ги пратам ве молам за информација..:)
 6. pAnDa`

  Студентски домови

  Приговори ова она помагаат ли или тешко..??
 7. pAnDa`

  Студентски домови

  Сиве овие изјави кои се потребни за семејна положба, за подмирени трошоци во студентскиот итн. се пополнуваат таму на денот на доставување, од студентскиот ги добиваш за пополнување или..??
 8. pAnDa`

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Друже јас сум на академски...:)
 9. pAnDa`

  Студентски домови

  Од Радовиш.. Ти од кај си и што ќе студираш? :)
 10. pAnDa`

  Студентски домови

  Да да бруцош.. И ти си ваљда бруцош или грешам?:)
 11. pAnDa`

  Студентски домови

  И јас сум во Стив. Се мислев за Пелагонија али сепак Стив некако ме влечеше повеќе.. :)
 12. pAnDa`

  Студентски домови

  Која зграда во Стив е новата машка зграда??
 13. pAnDa`

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Да знам за тоа.. Меѓутоа на студиските програми префрлени од ПМФ добиваш звање Дипл. инженер по информатика (8 семестри), дали значи дека си на исто ниво со Дипл. инженер по информатички науки (исто така 8 семестри но на новите смерови од ФИНКИ)..??
 14. pAnDa`

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Што е разликата од дипл. инженер по информатика и Дипл. инженер по информатички науки, пошто на смеровите од ФИНКИ гледам дека се добива такво звање да не е нешто понапредно или...??
 15. pAnDa`

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Како што гледам вака најмногу има на КНИ, а незнам зошто дали пак во КНИ гледат најперспектива или сл.. На овие што се од ПМФ пренесени нема многу веројатно затоа што децата сакаат да студираат баш на ФИНКИ па затоа и на смеровите од ФИНКИ овие новите студиски програми има најмногу пред се на КНИ..
 16. pAnDa`

  Студентски домови

  Дали е потребно семејно-материјално сега за електронското пријавување?
 17. pAnDa`

  Студентски домови

  Проверив таму ама не гледам никаде електронска пријава, а од денес е започнат конкурсот за пријавување за бруцоши.. Дали сеуште не е објавен целосно?
 18. pAnDa`

  Студентски домови

  Знае некој каде треба да се пополни електронската пријава за пријавување во студентски дом?
 19. pAnDa`

  Студентски домови

  Може мала помош каде може да најдам што се е потребно за во студентски да се пријавам, бруцош сум и сеа незнам кои се документи се потребни за пријавување..
 20. pAnDa`

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Ова што е матичен број на факултетот, при уплакање на жиро сметката на ФИНКИ каде треба да се внесе тој т.н. матичен број на факултетот, пошто на уплатницата никаде неможам да најдам па ако знае некој нека помага !
На врв Bottom