Резултати од барањето

 1. girlll

  New Year's resolutions :)

  Да бидам вистински силна.. Да си го вратам животот..
 2. girlll

  Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

  Па.. Незнам баш како да објаснам баш.. Ете по пример на твојата дефиниција - Мислам.. свеста и ПОДсвеста во корелација на материјата, но и на некоја друга димензија која во одреден момент поврзан можеби донекаде со подсвеста се поклопува со нашата димензија каде енергијата што доаѓа од нас...
 3. girlll

  Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

  Незнам баш како свесна, едноставно мислам дека таа енергија го создава до некаде она што е за нас судбина, иако не е судбина се што мислиме дека е судбина.. Значи ја создава таа судбина што е одприлика тоа - делување на работите со претходно смислена причина. Мислам дека таа енергија ги создава...
 4. girlll

  Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

  Не Бог за мене НЕ ПОСТОИ, значи не е енергија - Енергија и е енергија. Иначе Бодхидхарма - Би кореспондирале бидејќи се 2 типа на енергија што се поклапаат - Затоа и таа енергија надвор од нас дозволува ние да постоиме и да не движи таа друга енергија што е во нас.
 5. girlll

  Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

  Незнам.. Можеби не во мене.. Но околу мене сигурно. Енергијата што кружи во мене е друг тип на енергија што кружи во сите нас.
 6. girlll

  Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

  Не сум посетувала ништо. Енергијата ја чувствувам, мислам ете дека светот сигурно некако настанал, и сите оние работи како судбина и предчувства ги препишувам на енергијата. Затоа што како што реков - Чувствувам дека кружи околу нас.
 7. girlll

  Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

  Сама во Скопје. Ми недостига многу! :( --- надополнето: 16 декември 2011 во 12:43 --- Сама во Скопје. Ми недостига многу! :(
 8. girlll

  Зошто луѓето се толку злобни?

  Фамилијата може да го воспитува детето добро, но на пример - Истата да пропаѓа, или родителитеда гледа детето како страдаат и едноставно само во глава да си зацрта дека тоа на што го учат не е добро поради последиците што ги гледа. Не е буквално да се раѓа некој злобен, туку едноставно можеби ги...
 9. girlll

  Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

  Верувам во некоја ЕНЕРГИЈА. Но не во Богови и Библија. Па сепак се сметам делумично за атеист. Сепак јас сметам дека атеизмот е НЕверување во Бог. Енергијата што ја споменав погоре ја ЧУВСТВУВАМ, Бог нити го гледам нити го чувствувам.
 10. girlll

  Парите носат среќа

  Како беше она.. Со пари можеш да купиш куќа, но не и дом. Доктор и лекови, но не и здравје. Книга, но не и знаење. Можеш да купиш секс, но не и љубов. Таков е светот парите ни се и повеќе од потребни, но не носат среќа. Можеби кратко задоволство, но вистинска среќа не. Иако секогаш се...
 11. girlll

  Дали се однесувате исто со сите партнери?

  Иако сум со сите ЈАС - ЈАС. Тоа што сум. Сепак дефинитивно неможеш да си со сите ист. Секогаш треба да се прилагодиш и на другиот. И кога станува збор за пријателство, а камоли за љубов. Со сите сум таа што сум само презентирано е поинаку.
 12. girlll

  Дали машките знаат вистински да сакаат?

  Како што знае машко да засака, жена никогаш неможе.
 13. girlll

  Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

  Па прво мислам дека треба МНОООГУ време за да се засака некого, а и не секогаш се засакува. Значи секоја врска ПОЧНУВА без љубов пред се. Друго е да не сакаш некого 2 години, али 5-6-7 месеци е сосема нормално. Сепак може да ти е убаво со тој некој и да ти значи.
 14. girlll

  Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

  Постои, ретко е ама кога ќе се пронајде - СКАПОЦЕНО! А обично се случува некој да се заљуби или едноставно посака да проба нешто повеќе и да се сруши за секунда нешто добро.. Ми се случило многу пати да ми се пушти некој што сум го сметала за другар и само за другар али ја ипак верувам во...
 15. girlll

  За девојките: детски look или мачо мажи?

  детски лук и да е постар 10 год се осеќам ко да го злоупотребувам, а не ретко таквите момци барем мене ми личат повеќе на девојки така да НЕ. мачо или нешто измеѓу.
 16. girlll

  Колку лесно се заљубувате?

  Јас мислам дека сите лесно се залетуваме по некого, ама дека никој не се заљубува лесно. Јас ЕПТЕН ЕПТЕН тешко.
 17. girlll

  Техника VS Големина

  Техника треба во секој случај, али да не се лажеме и.. Size does matter!
 18. girlll

  Разликата во години

  Мислам дека може да се многу добри врските, особено кога девојката е помала. Сепак добро ако се на иста бранова должина секако, во случајов значи девојката да е малце позрела, а момците и така созреваат покасно нели па.. Може да се балансира. Јас рецимо неможам да бидам со дечко на моја возраст...
 19. girlll

  Што е полесно? Девојка да фати дечко или обратно?

  Да, вака генерално е полесно девојка да фати дечко.. Но.. Од друга страна.. Мислам језда е денес се тоа помешано - Дечкото кога и се додворува на девојка знае дали сака врска или само забава, девојката не секогаш знае, а почесто девојка гледа понапред - кон врска и љубов и тн. језда како што...
 20. girlll

  Прашање до девојките: Какви знаци му испраќате на момчето кое ви се допаѓа?

  Едноставно насмевка, поглед и пред се - добар муабет.
На врв Bottom