Резултати од барањето

 1. Ece

  Heaven of Chaos!

  Хахаха, браво, тигарче, ја докажа својата незрелост пред сите. :bip: Ти, ѓаволче... ќе ти ја оставам тортата, ама ќе ги оживеам професорите. :baeh: Мојот рај е да не постојат досадни луѓе кои живеат само со фудбалот, а не знаат да се дружат. Но нема потреба никој да ми го уништува, уништен е со...
 2. Ece

  Heaven of Chaos!

  Мојот рај би бил сега да сум на плажа со чипс, Фанта, хамбургер, кафе, вода... и да си уживам. :pipi: П.С. Овој рај за неколку дена ќе стане вистина, така да, што и да каже ЧПМ не може да го уништи. :baeh:
 3. Ece

  Вашите чувства преку слики

 4. Ece

  Yahoo Pool

  Ако сфатив нешто, убиј ме! :pos2:
 5. Ece

  Подарок за членот над Вас

  Се надевам ја погодив големината. :)
 6. Ece

  Подарок за членот над Вас

  Се надевам ја погодив големината. :)
 7. Ece

  Подарок за членот над Вас

  Се надевам ја погодив големината. :)
 8. Ece

  Во моментов....

  Си кулирам со кафенце, малку пишувам на MSN, малку на форум... супер ми е. :)
 9. Ece

  Во моментов....

  Во моментов не знам што ми се случи... всушност, изгледа знам... вака сега... Бев многу гладна и одеднаш се прејадов, а згора на тоа и храната беше жешка, а јас не ја почекав, одма почнав да јадам... и одеднаш ме заболе стомак (некаде кај желудникот), отидов во веце, легнав... и сега е подобро...
 10. Ece

  Подарок за членот над Вас

  Е тука испаѓаш џентлмен, фала. :)
 11. Ece

  Има ли некој гладен?

  Уште еден??? Јас не сум ти дала ништо, така да, кажи малце поконкретно. :)
 12. Ece

  Бар

  Не можеше ни да ме замолиш? :) Ајде, повели, ама друг пат малку повеќе култура, важи? :) Не си на пазар. :)
 13. Ece

  Во моментов....

  Опуштена сум, си кулирам така избањата и изморена после долгиот и прекрасен ден... но и еден повик за ноќна шема моментално да ме изненади, не би било на одмет. :pos: За ноќните шеми секогаш имам енергија. :pos:
 14. Ece

  Apples or oranges IX

  Овошје! Истото прашање. :)
 15. Ece

  Тоа не е вистина! Vol.2

  Го мразам денов, сакам веќе никогаш да немам сличен ден!
 16. Ece

  Подарок за членот над Вас

  За мене нема подарок? :(
 17. Ece

  Како е облечен членот под вас?

  Не, во бањарка. :) ЧПМ е во 3/4 фармерки, а горе гол. :)
 18. Ece

  Бар

  Газдата ништо не ни набавува на време, а после од нас се жали. :icon_lol:
 19. Ece

  Вашите чувства преку слики

 20. Ece

  Бар

  Се разбира дека може, повели. :)
На врв Bottom