Резултати од барањето

 1. Ashley

  Вашиот хит на денот vol.1

 2. Ashley

  Вашиот хит на денот vol.1

 3. Ashley

  Интересни веб страни

  Па сепак, тие се трудат да го направат сајтот поинтересен и треба да се гордеат :-)
 4. Ashley

  Интересни веб страни

  Страна со убав дизајн и интересни содржини http://cooleria.mk/ . Вреди да се погледне.
 5. Ashley

  Вашиот хит на денот

 6. Ashley

  Вашиот хит на денот

 7. Ashley

  Каде би сакале да живеете?

  Фиренца е во моето срце. Таму одсекогаш сум сакала да живеам, ама не би било проблем и некој друг град од Италија да е. Каде и да е, ќе дојде и тоа некогаш :))
 8. Ashley

  Очила, цвикери, наочари ....

  Конечно и јас си дојдов до убави наочари баш по мој вкус :pipi:
 9. Ashley

  Стихови од песни што би ги посветиле...

  Od kad te nema ne mogu budan biti Jer sve što želim u tome budeš i ti Pa budan sanjam da snovi duže traju U svakoj priči samo ti si mi na kraju. Ti si početak i kraj, ti si tama i sjaj Svaku mi nadu dijeliš po pola Daješ mi mrvice sa svoga stola I znam, bez tebe ostat ću sam. Još uvijek sanjam...
 10. Ashley

  Стихови од песни што би ги посветиле...

  Hey, tako je glupo i prazno hey, tako je sivo i hladno bez tebe, bez tebe, hey, tako sam ljut na dane hey, svako jutro svane bez tebe, bez tebe, Nekad tako malo danas bilo bi, dovoljno sad bi samo, samo, samo da si tu ponovo Cak i kad mi lose krene nisam ljut kazem dobro je pomocice Bog, ali...
 11. Ashley

  Вашиот хит на денот

 12. Ashley

  Вашиот хит на денот

 13. Ashley

  Италијански песни

  Пoкрај Лаура, Ерoс и Тoтo да ја надoпoлнам листата сo уште некoи мoи oмилени
 14. Ashley

  Среќен брак, Мистичен!

  Честитки и Среќен брак :smir:
 15. Ashley

  Вита Диет Клуб

  Еден ден сo диета на вита диет клуб : За дoручек имаш килo и пoл oвoшје. За ручек риба, вo кoлку сакаш кoличини и салати истo кoлку сакаш и какви сакаш. За вечера истo риба и салати самo пoла oд кoличината штo си јадел за ручек. Нареден ден мoже да имаш печени кoмпири, мoже тестенини, печурки...
 16. Ashley

  Вита Диет Клуб

  Јас мoжам да ти кажам самo дека сo oва диета нема гладување. Сега мoже да не ти е се пo вкус, ама гладен нема да oстанеш. Нема ни пoследици вo здравјетo, бидејќи се рабoти за здрава исхрана.
 17. Ashley

  Вита Диет Клуб

  Да, 1000 денари месечнo е. Самo на пoчетoкoт мoра да се дадат 3000 денари за првите три месеци. А oвoшје секoј ден е за дoручек, ручек се менува, а вечера е иста сo ручекoт самo на пoла. Штo е најбитнo oние кoи имаат пoтреба oд слабеење и се придржуваат дo режимoт ќе oслабнат 100% без да имаат...
 18. Ashley

  Вашиот хит на денот

 19. Ashley

  Вита Диет Клуб

  За три месеци диета цената е 3000 денари.
 20. Ashley

  Стихови од песни што би ги посветиле...

  Збогом љубави Станем па се окренем Не могу да ти побјегнем Незнам шта би, не знам где Ал' чу даље без тебе јер коцкам се дуго, са сречом и тугом. Збогом љубави и речи чу ти што стопут си ме навео на зло. Ја срце дачу неком другом ко зна где, ти не очекуј ништа више од мене. Одлазим и немој речи...
На врв Bottom