Резултати од барањето

 1. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  А спонзори нешто има?
 2. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Новости нешто ?!!
 3. C

  Фан Клуб: Пелистер

  Пелистер и Победа за ПРВА ЛИГА !!!
 4. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Прволигашки голчина денеска браво!!
 5. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Novosti nesto?
 6. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  https://instagram.com/lpsportsgroup?igshid=YmMyMTA2M2Y= Шо е ова?
 7. C

  Фан Клуб: Пелистер

  Toe vo mkd stasaja albanski ekipi da igra prva liga
 8. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Добро бе неможи никакви измени да има управава? Нешто некоја шанса да се пружи до кај че оди ова?
 9. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Нека се откажа
 10. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Многу слабо
 11. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  УПРАВА СЕ ДА ВИБАМ
 12. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Силекс че ни ја дај.
 13. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Сето Прилепчани во Шкупи Јане Николоски спортски Директор
 14. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Овај од израел че игра внедела и другиов од шведска?
 15. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Филип Спиркоски и Стефан Спиркоски повторно на трансфермаркт ги има во Победа.
 16. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Хајахахахах овие сите шо застанале жив ѕид како да немаја сила да скокна
 17. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Слабо мотивираност , слабо енергија како без желба да се игра како ради реда.
 18. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Незнам шо че биди со екипава
 19. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  И Мурат Адили од Арсими го зеле.
 20. C

  Фан Клуб: Победа - Прилеп

  Керим Делен од Шведска шо позициј игра?
На врв Bottom