Резултати од барањето

  1. **The Beauty**

    Како тагувате?

    Смртта на Тоше, Бог да го прости, ме натера да размислам, како тагувам. Ја гледам мајка ми цел ден плаче сирота, сите околу мене плачат а јас солза не пуштив. Премногу ми е жал, и тагувам. Али тагувам во себе, се повлекувам и не ја споделувам тагата со никој. Сама размислувам зашто морало да се...
  2. **The Beauty**

    Почетокот на крајот

    Што кога го гледате крајот на врската, но не сакате да си признаете. Кога седнувате да правите муабет за тоа што се случува со вас, но немате што да си кажете, тишината збори. Свесни сте и двајцата дека почнува почетокот на крајот, но цело време се убедувате дека е лош период којшто ќе помине...
На врв Bottom